Steun StudieHub: geef scholieren en studenten een kans!

Veel van onze studenten zijn door de crisis hun bijbaan kwijt. Veel leerlingen in Amsterdam hebben thuis niet voldoende hulp en rust en lopen daardoor op school een achterstand op.

Met deze crowdfundingactie wil de Faculteit der Geesteswetenschappen een fonds oprichten binnen Studiehub, een initiatief van onder anderen student Cultural Analysis en UvA’er van het jaar Erik van Halewijn. Studiehub zet zich in om gelijke kansen in de doorstroom naar hoger onderwijs te verbeteren. Scholieren uit Amsterdam kunnen er terecht met vragen over huiswerk, toetsen, of persoonlijke en academische vragen bij een team van studenten die voor hen klaar staan.

Met het fonds kunnen we onze studenten met een vergoeding aan de slag laten gaan als huiswerkbegeleider voor kinderen voor wie dat echt een groot verschil kan maken. Daarmee zijn zowel de studenten van nu, als de toekomstige generatie geholpen.

Geef voor de studenten en voor gelijke kansen voor leerlingen!

Bekijk alle
11-07-2020 | 13:46 ELK INITIATIEF DAT JONGEREN IN STAAT STELT ZICH TE ONTWIKKELEN VERDIENT STEUN.
10-07-2020 | 17:25 geweldig dat jullie dat voor scholieren doen en het lijkt me ook goed geregeld (las ik in Het Parool)
11-06-2020 | 13:31 Ik ben zelf, samen met mijn broer, de eerste uit de gehele familie die het eindexamen van een middelbare school heeft behaald en is gaan studeren. Ik weet dus uit ervaring wat je mist met betrekking tot "intellectuele stimulans". overigens wil ik beklemtonen dat de steun op het gevoelsmatige vlak er wel altijd is geweest.
06-06-2020 | 09:16 Goed plan
05-06-2020 | 18:55 FGw moet toch wel in staat zijn een fiks bedrag bij elkaar te krijgen hiervoor?