Dag van de Amsterdamse Student

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Op 6 juni 2015 wordt de Dag van de Amsterdamse Student (DAS) georganiseerd. Deze dag is van de Amsterdamse student, voor de Amsterdammer. Op de DAS wordt een kijkje gegeven in het leven van de Amsterdamse student. De DAS is als het ware een open dag van het studentenleven. Het is de bedoeling om sociale cohesie te bevorderen en het beeld van de Amsterdamse student een nieuwe dimensie te geven.

Studeren is een feestje dat we met heel Amsterdam willen vieren. Daarom organiseert de ASVA Studentenunie de Dag van de Amsterdamse Student (DAS), waarop Amsterdammers een kijkje in het leven van de Amsterdamse student wordt gegeven. Hierbij kan gedacht worden aan een dispuutshuis van een studentenvereniging dat zijn deuren opent voor bezoekers, scheikundeproefjes voor kinderen verzorgd door bètastudenten, een concert van het studentenorkest en korte colleges door bevlogen docenten en studenten.

Dit project wordt ondersteund door het Jaarfonds van het Amsterdams Universiteitsfonds. Met uw donatie helpt u Dag van de Amsterdamse Student tot een groot succes te maken!

Marissa Otten

otten@uva.nl