Draag jij ook bij aan het Amsterdams Universiteitsfonds?

Het Amsterdams Universiteitsfonds is een onafhankelijke stichting en een erkend goed doel (ANBI). Ontvangen donaties worden besteed volgens de bedoelingen van de gevers. Elke gift komt volledig ten goede aan het gekozen doel.

Bekijk alle
Veel van onze studenten zijn door de crisis hun bijbaan kwijt. Veel leerlingen in Amsterdam hebben thuis niet voldoende hulp en rust en lopen daardoor op school een achterstand op. Met deze crowdfundingactie wil de Faculteit der Geesteswetenschappen een fonds oprichten binnen Studiehub, een initiatief van onder anderen student Cultural Analysis en UvA’er van het jaar Erik van Halewijn. Studiehub zet zich in om gelijke kansen in de doorstroom naar hoger onderwijs te verbeteren. Scholieren uit Amsterdam kunnen er terecht met vragen over huiswerk, toetsen, of persoonlijke en academische vragen bij een team van studenten die voor hen klaar staan. Met het fonds kunnen we onze studenten met een vergoeding aan de slag laten gaan als huiswerkbegeleider voor kinderen voor wie dat echt een groot verschil kan maken. Daarmee zijn zowel de studenten van nu, als de toekomstige generatie geholpen. Geef voor de studenten en voor gelijke kansen voor leerlingen!
Bekijk alle

UvA FEB voor afscheid Arne

13-04-2021 | 16:09 Aan: Steun de UvA-studenten tijdens de coronacrisis! We hebben gedoneerd om in het kader van het afscheid van Arne Brentjes de studenten te helpen in de moeilijke tijden.